Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

 »  »  » Canon karakterek.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Canon karakterek. Empty Canon karakterek. Szomb. Aug. 04, 2012 10:43 am

Emily Miller

Emily Miller

♦ Admin ♦Dr. Lisa Cuddy

Orvos - 44 - Lisa Eldenstein
Lisa a Princeton Plainsboro Egyetemi Kórház ügyintézője. Cuddy 1968-ban született. Anyja, Arlene Cuddy, még él, de az apja elhunyt. Egy céltudatos nő aki bármit megtesz a céljaiért és a kórház érdekeiért. Elszántan próbálja megfékezni House-t és habár néha az idegeire megy, tagadni sem tudná, hogy kedveli. Mer kockáztatni de az a halvány "ha" mindig ott lappang benne.


James Wilson

Orvos - 38 - Robert Sean Leonard
Evan James Wilson Princeton-Plainsboro Onkológiai osztályának vezetője és Dr. House legjobb barátja. Wilson New Jersey-ben született Henry és Sophie Wilson gyermekeként. Becsületes és mindig House mellett van. Próbálja a helyes útra terelni.


Remy "Thirteen"


Hadley

Orvos - 30 - Olivia Wilde
Remy ismertebb nevén 13-as House csapatába tartozik. New York városában született valamikor a korai 1980-as években. Habár elutasítja a személyes gondok megvitatását a beszélgetések során mégis nehezen tudná titkolni, hogy élvezi a munkáját. Remy Huntington kórban szenved ami egy idegrendszeri megbetegedés. Egy időben Eric Foremannel járt majd szétváltak útjaik.


Eric Foreman

Orvos - 37 - Omar Epps
Eric Dr. House diagnosztikai csoportjába tartozik. New York városában született szegény de kedves család gyermekeként. Összességében Foreman személyisége áll legközelebb House-hoz, bár gyakran undorodva ismeri el a tényt. Bár Eric jobban aggódik mit gondolnak mások. House leginkább azért választotta be a csapatba mert Foreman-nek már volt betöréses ügye, így nem fog gondot okozni az esetleges következő.


Allison Cameron

Orvos - 31 - Jennifer Morrison
Az immunológia specialistája.1979-ben született Ilinois-ban, Chicago-ban Ő is tagja volt House diagnosztikai csapatjának. Eleinte kétségei voltak a felől miért őt választotta be House de ez idővel elmúlt. Gyengéd érzéseket táplált House iránt majd járni kezdett Chace-el.


Robert Chase

Orvos - 32 - Jesse Spencer
Dr. Robert Chase volt a csapat kardiológus diagnosztikai és intenzív terápiás szakorvosa. 1975-ben született Ausztráliában. Az apja kérelme miatt került a csapatba de ez őt cseppet sem zavarta. Általában mer visszaszólni Housenak és kiáll az igazáért. Egy időben Cameronnal alkottak egy párt.


Edward Vogler

Civil - 53 - Chi McBride
Vogler egy gyógyszergyártó cég milliárdos tulajdonosa aki adományozott a kórháznak. Gyűlöli House-t mivel szerinte sok gondot okoz és nem gondolkodik ésszerűen. Sok erőfeszítést tett azért, hogy kirúgják.


Chris Taub

Orvos - 42 - Peter Jacobson
Taub egy plasztikai sebész aki egy jól fizető állást hagyott ott azért, hogy House-nak dolgozhasson. Magabiztos és kiáll magáért de természetesen beleegyezik House döntésébe, ha jónak látja azt.
https://drhouse.hungarianforum.com

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

 »  »  » Canon karakterek.

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.