You are not connected. Please login or register

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Dr. Remy Hadley ;; készülőben on Csüt. Aug. 09, 2012 10:10 pm

avatar

Remy Hadley
Dr. Remy Hadley
Adatok
Teljes név:
Dr. Remy Beauregard Hadley


Becenév:
A csapatag-válogatás során viselt sorszámom miatt Tizenhárom vagy Tizenhármas.


Születési hely és idő:
1982. augusztus 20. ;; New York, New York állam, USA


Kor:
30


Nem:Szexualitás:
Hetero


Csoport:
Orvos


Család:
Anne Hadley (anya ;; halott): Huntington-kóros volt, akárcsak én. Utáltam őt a hangulatváltozásai és amiatt, hogy nem tudta irányítani az érzelmi állapotát. Kiabált és ordítozott velem, de nem tudtam megérteni, hogy miért, csak annyit tudtam, hogy leéget a barátaim előtt és ez elég volt ahhoz, hogy gyűlöletet keltsen bennem a viselkedésével. Azt akartam, hogy meghaljon... csak később, felnőttkoromban jöttem rá, hogy nem így kellett volna hozzáállnom. Főleg, hogy én magam is Huntington-os vagyok.
John Hadley (apa): Sokat költözködtünk miatta, több városban is laktunk, ebből adódóan rengeteg gimibe jártam. A családunknak miatta nem voltak anyagi gondjai, neki köszönhetően lehettem a Sarah Lawrence College tanulója.
Ő volt az, aki próbálta vele megértetni, hogy anya miért is viselkedik velem úgy, ahogy. Hiába próbált meggyőzni arról, hogy az agya zsugorodik és nem gondolja komolyan azokat a dolgokat, amiket mond, engem nem érdekelt, nem akartam hallani ezeket a tényeket. Ma már tudom, hogy igaza volt. Apa tényleg törődött anyával, ápolta és megkönnyítette élete utolsó éveit.
Anya halála után feleségül vett egy másik nőt, így kaptam egy mostohaanyát. Mondhatom, örültem neki...
? Hadley (báty ;; halott): Majdnem 10 évvel idősebb volt, mint én és szintén Huntington-kórban szenvedett. Amikor otthagytam a csapatot azzal, hogy egy kísérleti kezelésre megyek, akkor is rá vigyáztam, csak nem akartam, hogy a munkatársaim megtudják.
A kór már majdnem legyőzte, végső stádiumban volt, amikor könyörgött, hogy öljem meg... kérése pillanatában tiszta volt az érzelmi és mentális állapota is, így nagy nehezen, de megtettem. Bár kesztyűt viseltem a kábítószer beadása közben, mégis rájöttek, hogy én voltam, ezért börtönbe kerültem. De megérte, a bátyám nem szenvedett tovább.
Amy Hadley (húg): Mint a másik testvérem és én is, ő is örökölte a betegséget. Rossz érzés, hogy a húgom szintén le fog épülni testileg és szellemileg, de próbálok ezzel nem foglalkozni, egyszerűen csak fenn akarom tartani kettőnk jó kapcsolatát. Már csak ő maradt nekem testvérnek, szeretném őt megóvni mindentől. Elvégre a kishúgom.
Élettörténet
Minimum 300 szavas előtörténet amibe mindent beírhatsz. Részleteket, fontosabb dolgokat szó szerint bármit. A helyesírásra ügyelj és azért ne dobd össze az egész történetet.

Felhasználó profiljának megtekintése

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.